dinsdag 10 augustus 2010

Bangkok; 14:59

Daar zijn we dan, aangekomen in Bangkok. Na een 11 uur durende vlucht vanuit Amsterdam kwamen we dan eindelijk aan in het warme maar bewolkte Thailand. Het is hier warm, heel warm. Een beetje benauwd. We hebben wel een heel mooi hotel. Met gratis internet! :)


Het uitzicht vanuit de hotelkamer. Apart he? Ik keek m'n ogen echt even uit toen we de binnenstad inreden. Je kronkelt met een grote auto door de kleinst mogelijke straatjes. Ik vind het ook knap dat de chauffeur nergens tegen aanreed.

Dadelijk gaan we waarschijnlijk niet zoveel meer doen naast wat zwemmen, eten en rondsjokken. Morgen gaan we de tempels bekijken en wat cultuur opsnuiven.

4 opmerkingen:

  1. Ha Juul,
    Het ziet er al goed uit, en zo als ik het reisshema heb gelezen hebben jullie nog een mooie reis tegoed. Wat een boffers met die zitplaatsen in het vliegtuig, dat maakt de lange vlucht iets prettiger. Ik hoop dat je hier nog veel op gaat zetten, leuk om te volgen. Heel veel plezier en de groeten aan de rest van de family.

    Groetjes Karin (van Gerbert)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Juul, een geweldige reis, het ziet er hartstikke mooi uit. Groetjes aan de family, Petra uit Deurne.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Juul, wat zullen jullie genoten hebben van al het moois wat jullie onder water gezien hebben. Het is vast een vakantie om nooit te vergeten en om regelmatig naar terug te kijken. Geniet er nog maar een paar dagen van voor jullie naar dit koude kikkerlandje komen. Heel veel groeten van Petra.
    Jos ik ook erg enthousiast over je mooie verslag en alle leuke verhalen, ook van hem de hartelijke groeten aan jullie allemaal.
    Tot gauw.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Juul, weer terug in Nederland en nog fijn even vakantie vieren voordat de school begint.
    In ieder geval heb je een heel mooi reisverslag geschreven en velen hebben jullie ervaringen kunnen lezen en ervan kunnen meegenieten.
    Prachtig gedaan, een grote pluim.
    Groetjes aan allemaal en tot gauw.
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen