zaterdag 28 augustus 2010

Eco-Tour & Butterfly garden; 23:10 PM

Na een korte vlucht zijn we weer aangekomen in Bangkok.
Koh Samui was niet heel erg leuk. De straten in de steden Lamai en Chaweng zaten vol met afding winkeltjes en hoeren. Allemaal vieze mannetjes zaten aan de bars en de palen waren in overvloed.
Al hebben we wel een leuke dag gehad op Koh Samui. De tweede dag zijn we namelijk meegegaan met een Eco-Tour.



Het begon met olifant rijden door de jungle. Onze olifant was heel eigenwijs en ging elke keer van de “weg” af omdat hij honger had. Daarna gingen we door naar een plek waar we leerden om thaise curry te maken. Gele weliswaar. Er zaten 10 pepertjes in! Ik zeg misschien wel peperTJES. Maar zoals je weet is het: hoe kleiner de peper hoe heter hij is.
Daarna richting de apen. De apen op Koh Samui werd geleerd om kokosnoten te plukken. Dus wij leerden op die plek kokosmelk maken en zagen we hoe een baviaan-achtige de kokosnoten uit de boom plukte. Hij was heel lief en heette Jacky!

Toen gingen we richting de watervallen. En eindelijk zagen we er een waar wel water stroomde! Hèhè!



De dag erna (gisteren dus) gingen we naar de Butterfly Garden. Al zaten er niet veel vlinders. Het was ook niet zo heel mooi. We liepen via het strand terug. Af en toe kregen we daarom ook obstakels. Zoals bergen met stenen. Zie je jezelf al lopen op een paar badslippers over hoge enge stenen? Ik zit daarom ook onder de doorns van de bomen die erlangs groeiden. Die dag hebben we eigenlijk alleen nog maar wat gezwommen.

Vandaag zijn we dus weer aangekomen in Bangkok. Hier blijven we 2 nachten om vervolgens maandag middag/avond terug te vliegen naar Nederland.
Morgen gaan we naar de wereldberoemde floating market. Een markt waar de winkels op allemaal bootjes liggen. Je gaat er ook met een bootje doorheen. Ik ben beniewd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten